De shiatsu behandelingen van Daniel Van Nerom hebben tot nu toe voor mij een heel positieve impact gehad op mijn leven. Als migraine patiënt ben ik sinds de puberteit jarenlang afhankelijk geweest van pijnstillers. Gezien ik teveel pijnstillers innam werd enkele jaren geleden overgeschakeld naar zwaardere onderhoudsmedicatie. Toch was ik zeker 7 dagen per maand aan het lijden van hevige hoofdpijnen.

Daniel bekeek het probleem holistisch, kwam energetische blokkades tegen en werkte die weg, maakte me bewust van mijn verkeerde lichaamshouding (waar ik actief aan begon te werken) en zorgde ervoor dat de triggers voor mijn hoofdpijn uitgeschakeld werden.

Sinds ik bij hem in behandeling ben, moet ik nog sporadisch pijnstillers nemen. Ik ben daarom heel dankbaar en zou shiatsu aan iedere hoofdpijnlijder adviseren.

Bij deze ook nog eens een oprechte dank u. Nu ik het aan het schrijven was realiseerde ik dat ik door jou 7d per maand gewonnen heb!

– Arts die anoniem wenst te blijven

Hartelijk dank voor de zeer verrijkende en ontspannende zonnige zondag. Ik ben mij opnieuw bewust geworden van een andere manier die niet direct met het blote oog waarneembaar is maar toch ons dagelijks leven zoveel kan verlichten.
– Monique Van Hauwermeiren

Daniel heeft voor mij de ideale eigenschappen, houding voor een shiatsu therapeut. Hij is zeer begaan met zijn clienten en dit, in combinatie met zijn rust en warme persoonlijkheid, creeert een heel veilige omgeving waarin je zover kunt gaan in het ont-moeten van jezelf als je wilt. Daniel is daar bij elke stap die je neemt en sluit haarfijn (of als dat in het Vlaams beter is: naadloos) aan bij jouw gemoedstoestand. Kom je enkel ontspannen en energie op doen, dan ben je bij de juiste persoon, want hij is goedlachs en luchtig. Kom je “rommel opruimen”, dan is daar de warme hand op je rug die steun geeft. Voor mij persoonlijk biedt hij naast alles van hierboven ook de plek waar ik mij energetisch volledig open kan stellen en mijn lichaam kan laten werken om oude dingen los te laten en terug in balans te komen. Daniel heeft een heel prettige energie en komt je in het samenspel, dat shiatsu kan zijn, tegemoet zonder enig oordeel en altijd vanuit zijn eigen ruimte. Ik kan Daniel van harte aanbevelen!

– Erika Vandenbroeck

“Hello Daniël, dank je voor de helende sessie. Ik ervaar je als heel aanwezig, present, alert, zachte contactname. Een soort stevige rots die vertrouwen biedt.”

– Rosemie Van Wijnsberghe

“Mijn week ‘shiatsu-initiatie’ was een zeer mooie weekervaring en energetisch nog uitdijend.

Onze handen bezochten lijnen, punten en diagonalen.Elke les bracht ons een aantal meridianen verder..en dichter bij ons zelf. De uitwisseling – het geven en ontvangen – was behoorlijk intens.

De week voorheen dacht ik soepel te zijn. Plots was alles pijnlijk en krampachtig, zoekend naar comfort. Zitten en rechtstaan, ademen: zeer confronterend hoe je ermee kan omgaan. Daniel begeleidde ons met geduld en humor. Wat ons het nodige vertrouwen gaf om door te gaan 🙂 Langzaam kwam de vreugde ons tegemoet. Een ietsje meer kennis en voeling, elke dag. Het begin van flow. De juiste dosis om onze nieuwsgierigheid te stillen. Het uitwisselen van verrassende ervaringen. Humor. Rust. Voldaan naar huis keren.

Daniel straalde zijn energie uit: respectvol voor ieders grenzen, genietend van het delen van kennis met anderen, vol vertrouwen, kortom een lesgever met een warm hart.”

– Ingrid Van Meer

“In een druk bestaan als werkende moeder van drie kinderen vergeet ik al gauw 100% goed voor mezelf te zorgen. En dan zijn de shiatsu sessies bij Daniel een zalig ontspannen moment van complete rust. Alsof er een arm om je heen wordt geslagen en er wordt gezegd, ‘ik zorg nu even voor jou zodat jij het zo weer helemaal zelf kan’. Shiatsu op een ontspannende manier met op het eind tijd voor fijne suggesties om verdriet, angst, woede of frustraties los te laten. Daniel is voor mij iemand die goed naar de mensen kan luisteren en die in alle kalmte tijd voor je neemt, ik kan me goed voorstellen dat er mensen zijn die de combinatie van (stress) coaching en shiatsu bij hem ook als doeltreffend zullen ervaren.”

– Manja Rose

” Bedankt Daniel, voor het delen van jouw kennis en de positive energie. Ik had een aangename namiddag in een goede sfeer.

– Hafida Chihab

Ik vond deze workshop moxa en shiatsu zeer interessant. Dank Daniel voor dit voorstel en het delen van jouw kennis, tot zeer binnenkort.!

– Francia Aguilera

Superbedankt voor deze prachtige workshop, voor het delen van je competenties en je vrijgevigheid.

– Mikaela Gandolfo

Wederom van harte dank voor de fijne namiddag en avond. Weer zo tof om te mogen meemaken dat jij zoveel rust uitstraalt en op zo’n natuurlijke manier iedereen helpt tot ontspanning komen…dankbaar dat ik jou mocht leren kennen.

– Detty

“Un après midi enrichissant, j’ai appris énormément de choses et également prit conscience du moment présent. Daniel est en accord avec ses principes, de ce fait, tout est fluide et logique. Il nous fait rentrer dans son monde qui finit par devenir le notre. Pleine conscience, respiration et apprentissage… Même ma fille de 8 ans a adoré ! J’espère refaire d’autres workshop et continuer à avancer vers la voie de la sagesse et du respect. Merci Daniel pour cet échange, ce partage et ta générosité !”

– Assia Tsuki

“Le shiatsu … une belle rencontre. Au fil des séances le stress s’amenuise, les tensions musculaires s’estompent. Le corps apprend à se réparer et l’esprit trouve un équilibre. Un sentiment de calme et de bien-être s’installe. Un vrai bonheur. Je remercie Daniel pour ce partage du savoir.”

– Patricia Van Rossem

 

dankbaarheid