Welkom op de ontspanning namiddagen

Waarom zou je deelnemen aan dit evenement ?

De natuurlijke staat van het lichaam terug aan voelen zonder spanningen.
Om even uit de dagelijkse sleur, drukte en stress momenten te ontsnappen.
Loskomen en de energie in het lichaam laten stromen.
Ademen, dieper ademen en het lichaam meer zuurstof en energie geven.
Bewuster omgaan met jouw lichaam.
Innerlijke en persoonlijke groei.
Stilte in de meditatie, het pad naar je innerlijke wereld.
Een moment helemaal voor jou alleen.

Hieronder het programma van onze volgende relaxatie dag

Energetische oefeningen :

Wanneer energie niet meer goed stroomt spreken van stagnatie. Met deze oefeningen maken we los, schudden we spanningen af, verbinden we ons zodat onze connectie tussen hemel en aarde mag vloeien. Leer de Ki-energie voelen in je lichaam en rondom jou.

DO IN en makko ho :

Deze zijn oefeningen om de energie van de meridianen te stimuleren. De meridianen zijn de energie kanalen in het lichaam die verbonden zijn met onze organen.. Maar ook bloed, zuurstof en vloeistoffen als bijvoorbeeld lymfe, kunnen door de oefeningen natuurlijk vrijer door het lichaam stromen. Dat heeft ook een gunstige invloed op het immuunsysteem. De oefeningen zijn heel eenvoudig en geschikt voor iedereen in elke levensfase. Ze worden langzaam en bewust uitgevoerd, waardoor het lichaamsbewustzijn, de innerlijke balans en het zelfvertrouwen toeneemt. Door toename van het lichaamsbewustzijn en versteviging van de innerlijke balans ontwikkelt zich een gevoel van harmonie tussen de psyche en het fysieke lichaam.

De makko ho metaal om de long en dikke darm meridianen te stimuleren.

Bio energetica :

Wil je meer geaard, levendig en aanwezig voelen ? Lichamelijke en vooral emotionele spanningen laten verdwijnen ? Dit door je lichaam bewegingen, stem vibraties, te ademen… In deze periode van het jaar gaan we vooral met onze woede werken. Woede is ook een energie en we kunnen deze gebruiken voor meer creativiteit te genereren in ons leven en deze positief te transformeren. Hetgeen we wouden zeggen, niet durfden te zeggen, hebben ingehouden helemaal loslaten. Onjuistheid, ongerechtigheid, onmacht, deze uitschreeuwen, bewegen, voelen. Dit deel voor een grotere stap naar een verlicht persoon.

Relaxatie in de natuur

Yin yoga – Yoga Nidra

Met yin yoga nemen we de tijd om waar te nemen hoe de spieren rekken, de gewrichten los komen, en de spanningen weg gaan. We voelen ook de ademhaling, de ruimte die er vrij komt om dieper te kunnen ademen. Ieder lichaam is zo verschillend, ieder mens heeft zo zijn eigen evolutie proces, zijn eigen opgeslagen trauma’s en spanningen , zijn eigen constitutie. We geven het hier tijd en ruimte om te groeien en los te laten. Toegankelijk voor iedereen !

ontspanning

Ademhaling

Laat ons zeggen dat we heel onbewust ademen en dat sommige mensen soms heel hun leven onbewust en oppervlakkig ademen. Maar daar komt beweging in er is de dag van vandaag hiervoor veel meer bewustwording. Vooral als je weet dat dieper ademen de sleutel kan zijn in bepaalde situaties van je leven. Dieper ademen geeft je ook extra zuurstof in je bloedcirculatie en ook veel energie. Ademhaling is de zoals voeding een belangrijke bron van energie. Met deze oefeningen gaan we samen naar een dieper niveau. Eén van meer ruimte en vrijheid.

Meditatieve wandeling – Meditatie – Stille en geleide

Een wandeling om helemaal in het nu moment aanwezig te zijn.Even de gedachten molen waardoor we ons leven laten leiden loslaten en terug gaan naar de bron. De bron van innerlijke vreugde, stilte en liefde.

meditatie 3

Een soepeler, krachtiger en stabieler opbouw voor lichaam en geest
Stap voor stap naar meer meesterschap en innerlijke kracht vanuit jezelf
Laten we fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel groeien
Alles mag in balans zijn

Praktische informatie

Wanneer :

zaterdag 11 januari 2020 van 14 tot 17u
zaterdag 15 februari van 14 tot 17u
zaterdag 14 maart van 14 tot 17u

Waar : L’éspace ressource 3 tillieuls, Léopold Wienerlaan 106, te 1170 Brussel

Prijs: 30 euro voor een namiddag of een abonnement van 150 euro voor 6 namiddagen (geldig voor 2 jaar)

Iedereen is welkom op dit evenement, het is voor elke niveau voorzien

Begeleider voor deze namiddagen is Daniel Van Nerom

Voor vragen of inschrijving contacteer het nummer 0475/73.27.86, mail info@zenit.one of klik hier voor het invulformulier.