Welkom en blij jullie uit te nodigen voor het lezen van mijn eerste nieuwe Blog ! Spannend is dit aangezien ik nog niet zolang bewust ben dat ik eigenlijk graag schrijf maar vooral graag deel met mensen.

Daar is de lente en daar is de nieuwe website en blog, volledig in een nieuw kleedje. Zelf ben ik heel blij dit aan te kondigen , aangezien ik een tijdje van de winter hieraan besteed heb en we nu in de lente de plannen kunnen uitrollen en aankondigen.

Een overzichtelijker programma en aparte tabbladen voor al de verschillende en komende evenementen. Plannen in de winter en creëren en verder realiseren in de lente en dit volledig in synchroniciteit met de natuur, volledig meegaand en dat voelt goed aan.

Het element en de energie van de lente is hout. Wij leren dat dit hout element in TCM heel krachtig is, kijk maar eens rond in de natuur hoe de planten, bloemen, bomen groeien en welke kracht hierachter schuilt.

Zo is dat ook met de mens omdat we één zijn met de natuur. In de lente voelen we het overal kriebelen en geeft de lente-energie ons de kracht om veel uit te doen. Begin er al eens aan binnenkort met die eerste lente opkuis in je huis en vergeet je eigen huis en welzijn niet 🙂

Voor het eerst kwam ik in contact met Shiatsu een tiental jaren geleden. Mijn tante Magdalena raadde me aan een andere vorm van massage aan bij een vriendin die een Shiatsu school had. Ik was onmiddellijk helemaal verrast door de behandeling en ontdekte dat dit eigenlijk niets te maken had met een klassieke massage.

Shiatsu werkt energetisch en ondersteunt  de persoon op een holistische wijze, vanuit een stevige basis van de Traditionele Chinese geneeskunde, met voelen en vooral veel warmte, contact en aanwezigheid. De huid is onze grootste orgaan en mist in onze Westerse maatschappij aan contact, aan aangeraakt te worden. Met Shiatsu werken we steeds met 2 handen, een moederhand en een werkend hand, steeds in contact en verbinding zodat de energie goed mag stromen.

Contacteer me zeker wanneer je een individuele Shiatsu sessie op afspraak wenst en/of op één van onze volgende evenementen wil inschrijven, binnen of in de natuur. Laat gerust ook hieronder een berichtje achter met jouw suggesties en opmerkingen. Ik hoor en lees het graag van jullie !

Ik wens jullie welkom en laat jullie verder surfen.

Een warme en zonnige lentegroet,

Daniel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s